tradisjoner og tradisjonsmat
 Hjem
Det er pent allt som er lite, så nær som lite mat.       
Gå nederst på siden




















OPPSKRIFT

Lagt inn den 7.12.2003
Sendt inn av Magnús Þór Magnússson
Print ut oppskriften Send denne oppskriften til en bekjent
Bacalao


Dette er en gammel oppskrift på bacalao fra Nordmøre, som anses for å være hjemstedet for bacalao her i landet.

1 kg utvannet bacalao
1,5 kg potet
4 ss finhakket løk
1 liten boks tomatpuré
flesk eller kjøttfett
kokende vann
1 liten spansk pepper

Skjær utvannet klippfisk i passende stykker og legg dem lagvis i en panne sammen med rå potetskiver, finhakket løk og tomatpuré.
Ha fett i bunnen, slå på kokende vann og legg i en finhakket spansk pepper. La det småkoke under lokk til alt er godt kokt, ca 1 time.

Publisert med tillatelse fra ABC Matoppskrifter.
Antall treff: 15719
Flere oppskrifter fra denne kategorien

Søk i over 200 norske nyhetskilder hos Kvasir.

Besøk ABC Matoppskrifter
Valid HTML 4.01! © Magnús Þór Magnússon 2002 - 2005 Gå øverst på siden